Fogászat Zalaegerszeg

Fogászat Zalaegerszeg

A fogászat Zalaegerszeg városban igen népszerű és elterjedt tevékenységek közé tartoznak. Ez annak is köszönhető, hogy a szomszédos országokból ide járnak kezelésekre az alacsonyabb árak miatt.

A kereslet arra ösztönözi a fogászati rendelőket Zalaegerszegen, hogy egyre jobban legyenek a piacon. Folyamatosan fejlesztik a szakmai tudásukat, a rendelők felszereltségét. Éppen ezért örülök annak, hogy egy ilyen városban élek, ahol nagyon sok kiváló fogorvos dolgozik azon, hogy a betegek fogait szebbé és egészségesebbé varázsolják.

Nagyon félek a kezelésektől. Eddig általában csak rutin vizsgálatokra kellett járnom, azonban most egy fogam begyulladt. Nem volt mit tenni, felkerestem a rendelőt. Telefonon kértem időpontot és rövid határidővel kaptam is. Az asszisztens hölgy nagyon kedves és segítőkész volt, minden apró butának tűnő kérdésemre is a legnagyobb kedvességgel válaszolt. Nem mondta senki soha, hogy könnyű eset lennék főleg, ha beavatkozásról van szó.

Az első kezelés alkalmával a fogászatra belépve egy nagyon kellemes légkör fogadott. Ez már alapjaiban meghatározza a kezelést, hogyan érzed magad a váróteremben. Nálam ez 10/10 értéket kap. Nem kellett sokat várakoznom, és azonnal szólítottak. Lássuk ez, ez nagyon sok szolgáltatás esetében nem így szokott történni. Ez is egy pozitív dolog volt. A doktor hölgy volt. Valahogy Én jobban szeretem a női orvosokat, nőként, ha választhatok, inkább hozzájuk megyek. A férfi kollégáikkal sincs baj, inkább ez is az Én személyiségemhez tartozik hozzá.

A kezelés megkezdése előtt az injekciónak a helyét zsibbasztó anyaggal kezdték be, melynek hatására magát az injekciót nem éreztem. Ez volt az egyik dolog, amitől egész egyszerűen remegtem a félelemtől. Persze minden létező fórumot végig olvastam és csak rossz dolgokról és fájdalmakról számoltak be az emberek. Senki ne olvasson ilyeneket a kezelések előtt, mert csak még rosszabb lesz az egész.

Az elsőkezelés során kiderült, hogy egy több alkalmas beavatkozásról van szó. A fogat először felnyitották, kitisztították, gyógyszereket raktak bele, hogy miután lezárásra kerül, minden rendben legyen. Minden kezelés nagyon kellemes és fájdalommentes volt. Mivel Zalaegerszegen élek, így a fogászat könnyen és egyszerűen megközelíthető volt. Ár-érték arányban sikerült a legjobb helyet választanom. Hozzáteszem bármilyen összeget képes lettem volna kifizetni, csak ne fájjon a fogam kezelése.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom a fogászatot. Kedvesek, gyorsak, segítőkészek és mérhetetlenül profik. Nincs sok viszonyítási alapom szerencsére, de az igényeim magasak. És még azokat is sikerült túlszárnyalniuk. Mérhetetlen a szaktudás és a profizmus, amiért hatalmas hálát érzek. Azt hiszem, ha a jövőben újra problémám lesz a fogaimmal, már nem fogok félni.

A páromnak is gondjai akadtak a fogával, akit szintén ebbe a rendelőbe küldtem. Nem mondtam el a véleményem, csak annyit, hogy nagyon jó. A kezelés után a párom is úgy tért haza, hogy nem megy többet a régi orvosához, csak itt veszi igénybe a szolgáltatásokat. A barátaink is ide járnak azóta, mióta beszéltünk nekik erről a helyről.

Zalaegerszegen, ahogy keresgéltem, nagyon sok orvosi rendelőt találtam. Nagyon jó dolognak találom, hogy szabadon választhatunk magunknak orvost. Soha nem volt még ilyen egyszerű igénybe venni orvosi elláttást.

Mi őket választottuk.